Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ "ΤΟΠΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ"

Με αφορμή την επίθεση που δέχεται η Οργάνωση Μελών Αγίας Βαρβάρας του ΣΥΡΙΖΑ από την εφημερίδα ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η οργάνωσή μας:

- Δεν έχει έρθει σε επαφή με κανένα κόμμα ή δημοτική παράταξη με πρόταση συνεργασίας για τις δημοτικές εκλογές

- Έχει ανακοινώσει τη στήριξή της στο Γ. Γεωργιαννάκη, Υποψήφιο Δήμαρχο, επικεφαλής της ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

- Εφαρμόζει με συνέπεια την πολιτική απόφαση του ιδρυτικού μας συνεδρίου σε όλους τους τομείς της δράσης μας, επομένως και στον τομέα της τοπικής αυτοδιοίκησης.


Κατά συνέπεια η κλιμακούμενη πολεμική της εφημερίδας, δεν στρέφεται εναντίον της δικής μας οργάνωσης, αλλά συνολικά εναντίον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Στρέφεται δηλαδή εναντίον της ελπίδας του ελληνικού λαού να αποτινάξει τις αλυσίδες των μνημονίων και της τρόικα. Με λύπη μας διαπιστώνουμε ότι η στάση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ την τοποθετεί στο στρατόπεδο των συνεργατών της συγκυβέρνησης που διαλύει την ελληνική κοινωνία. Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ και η εκδοτική της ομάδα μπορεί να συνεχίσει το δρόμο που έχουν επιλέξει, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ασχοληθεί άλλο μαζί τους.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

2 σχόλια:

  1. Ενημερωθειτε για τα μηνυματα που σχετιζονται με το θεμα της Αεκ
    τα παλια και τα νεα.
    Εχουν σταλει σε οργανωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oσα μελη δεν τα εχουνε δει καλο θα ητανε να ενημερωθουνε.Εχουνε σταλει
    στο συριζα και σχετιζονται με τον συντηρητισμο που θα προκυψει
    απο το γηπεδο της Αεκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή